Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Meilės paslaptis. Traukos dėsnis: kaip susirasti širdies draugą

Arielle Ford
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090109380
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ar kada susimąstėte, kiek pastangų reikia įdėti, kad rastumėte savo gyvenimo meilę? Ar svajojate sutikti gyvenimo bendrakeleivį, kuris jus mylėtų, brangintų ir gerbtų? Perskaitę šią knygą sužinosite, kaip, pasinaudojus traukos dėsniu, perimti širdies reikalų kontrolę į savo rankas.
Būtina paminėti, kad visas aprašytas technikas autorė išbandė asmeniškai.

Nuo seno žinoma, kad mūsų gyvenime atsiranda tik tie žmonės ir daiktai, kurie atitinka mūsų įsitikinimus ir poreikius. Toks yra visatos traukos dėsnis. Jeigu netikite kada nors sutiksią tą vienintelį – širdies draugą ir giminingą sielą, – greičiausiai jo ir nesulauksite. O jei išmoksite tikėti, kad tas vienintelis ne tik egzistuoja, bet ir ieško jūsų, jus būtinai aplankys tikroji meilė.

Pasitelkdama pratimus, pavadintus pajautimais – kai iki smulkmenų įsivaizduojame ir pajaučiame pageidaujamą rezultatą, – Arielle Ford atskleidžia, kaip galima surasti savo svajonių vyrą ar moterį.
Knygoje aprašytos technikos padės jūsų kūnui, protui ir dvasiai pasiruošti susitikimui su mylimuoju, kurio taip trokšta jūsų širdis.

„Meilės paslaptyje“ rasite meilės, romantikos ir ateities, apie kokią nedrįstate net pasvajoti, receptą. Buvau liudininkė, kaip šį receptą sukūrė ir išbandė mano sesuo Arielle Ford. Knygoje aiškiai ir suprantamai aprašomos visos priemonės, reikalingos, kad atrastumėte meilę, kurios trokštate ir kurios esate verti. Perskaitykite ją ir įsileiskite meilę.“ - Rašytoja Debbie Ford


Arielle Ford (Arielė Ford) – amerikiečių rašytoja, literatūros agentė, gyvenimo būdo žurnalistė, prodiuserė, santykių ekspertė, lektorė.
Knyga „Meilės paslaptis. Traukos dėsnis: kaip rasti širdies draugą“ išversta į daugiau kaip dvidešimt kalbų ir sulaukė milžiniško susidomėjimo visame pasaulyje.

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8954)