Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Aš ikona 2019 Nr. 16 Vasara

Autorių Kolektyvas
1.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9772424369018
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ikoniškiausiame AŠ IKONA vasaros numeryje – dvidešimt Jūsų išrinktų ikoniškiausių Lietuvos moterų, pradedant mūsų viršelio žvaigžde – ponia Alma Adamkiene, kurios stilius ir elegancija, karališka laikysena, gyvenimo istorija, meilė ir labdaringa veikla žavi visus. „Šeimoje buvau nuolat mokoma, kad apie savo gerus darbus nedera garsiai kalbėti – privalu juos daryti", – teigia ponia Alma. Ką apie ją žinome ir ko nežinome? Kodėl ponia Alma Adamkienė Amerikoje važiuodavo pirkti... adatos?
Šios AŠ IKONOS numerį tikrai galima skaityti visą vasarą, nes kiekvienos Jūsų išrinktos ikonos gyvenimo istorija verta ne tik žurnalisto, bet ir rašytojo plunksnos. Geriausia pasaulyje dirigentė Mirga Gražinytė-Tyla – nesugaunamoji. Bet „sugaunami" jos tėvai – Sigutė ir Romualdas Gražiniai, kurie su meile pasakoja apie savo garsiąją dukrą ir visą muzikalią šeimą. Žurnalo viešnia – Asmik Grigorian, kuriai ką tik nusilenkė „La Scalos" publika... Gražina Baikštytė, kuriai iki šiol laiškus rašo gerbėjai iš viso pasaulio... Rūta Meilutytė, kuri kosminiu greičiu suspindo žvaigžde sporto padangėje...
Pasitikite dvidešimt ikonų (o jų tikrai yra daugiau!) ir leiskite vasarą su jų kompanija, kartu aptardamos, kaip pasigražinti, ką apsirengti, ką skanaus pasigaminti užkąsti ir į kokias šalis nuskraidins kelionių ilgesys.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (265)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (31013)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47696)