Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Prekės
Vartotojai
1000 pozityviu dienų - Jovydas Pinkevičius, knyga

1000 pozityviu dienų

Mūsų dienos dažnai kupinos pesimizmo, persmelktos negatyvių įvykių, mums nuolat ko nors trūksta. Tai galėtų apsiversti aukštyn kojomis, jei dienos pabaigoje įžvelgtume pozityvius tą dieną nutikusius dalykus, išskirtume gražiausius dienos momentus ir juos pasižymėtume. Tai gali būti ir mažytė smulkmena – rytinis kavos puodelis, nudžiuginusi draugo žinutė ar pasivaikščiojimas parke. Svarbiausia, kad tą dieną patyrėte ką nors pozityvaus ir tai pasižymėjote savo 1000 pozityvių dienų dienoraštyje.

Mes dažniausiai daug dėmesio skiriame dideliems gyvenimo įvykiams švęsti – gimtadieniams, įvairiems apdovanojimams ir laimėjimams, vestuvėms, paaukštinimui darbe, o kasdienes puikias akimirkas pamirštame. Tačiau jeigu jas užsirašome, viskas pasikeičia. Didieji gyvenimo įvykiai susilieja su mažomis džiaugsmingomis akimirkomis ir atrodo, kad nebeliko vietos blogoms dienoms.

Pildydami dienoraštį po kurio laiko pradėsite ne taip jautriai reaguoti į negatyvius dienos įvykius ir atrasite tai, kas gyvenime jus labiausiai džiugina. Kasdienis dienoraščio pildymas padės išlikti pozityviems. Kiek nuostabių akimirkų bus išgyventa per 1000 dienų!

6 priežastys naudotis 1000 pozityvių dienų dienoraščiu:
1. Sutelksite dėmesį į teigiamus gyvenimo aspektus.
2. Suprasite, kas jus labiausiai džiugina.
3. Mėgausitės kiekviena gyvenimo diena.
4. Tapsite optimistiškesni.
5. Įpraskite džiaugtis nedideliais gyvenimo įvykiais.
6. Išsivaduosite iš neigiamų minčių
Pavadinimas:

1000 pozityviu dienų

ISBN kodas:
4779023850836
Leidimo metai:
Leidėjas:
Kalba:

Lietuvių

Vėliausiai atnaujinti
Vėliausiai pridėti
Pigiausios viršuje
Brangiausios viršuje
Populiariausios viršuje
Rekomenduojamos
Skelbimų neradome