Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Raudona kaip kraujas

Salla Simukka
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090115183
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Veidrodėli, veidrodėli, pasakyk...
Ji kiaurai permato žmones, bet niekam neleidžia prieiti per arti. Ji visada pietauja viena, bet niekada neatrodo vieniša. Ji tokia kaip visi ir nepanaši į nieką. Vieniša kovotoja, kuriai patinka pačiai rinktis priešininkus. Ji – dėlionės gabalėlis, kuris netinka niekur ir tinka visur.
Praėjusių metų įvykiai Snieguolei Anderson kainavo daug jėgų, todėl vasarą ji nusprendžia praleisti toli nuo namų – Prahoje. Vingiuotos seno miesto gatvelės ir paslaptingi kiemai, palaiminga vienatvė ir visiška laisvė. Tačiau Snieguolė džiaugiasi neilgai – nedidelėje kavinukėje prie jos prisėda keista mergina, Lenka, ir prisistato esanti... jos netikra sesuo. O kas, jei Lenka sako tiesą? Netrukus Snieguolė atsiduria keistame mediniame name toli nuo miesto centro ir susipažįsta su Lenkos šeima. Ore tvyro bloga nuojauta, ir Snieguolė jaučia – jos naujųjų pažįstamų ketinimai nėra tokie nekalti ir balti kaip sniegas. Negana to, mieste pasklinda gandas apie paslaptingą sektą...

Prahą apgaubia tiršto karščio migla, o Snieguolė vėl įsipainioja į mirtinai pavojingus įvykius, kurie neleis atsikvėpti nė valandėlei. Šįkart ant kortos pastatytos ne tik žmonių gyvybės, bet ir giliausiai slepiamos merginos paslaptys. Ko ji bijo ir ką slepia net nuo savęs pačios?
...jaučiausi taip, tarsi viskas vyktų su manimi. Kartais netgi užmiršdavau kvėpuoti, kai kartu su Snieguole lėkiau Prahos gatvėmis ir sulaikiusi kvapą laukiau, kaip įvykiai klostysis toliau.
Hemulin kirjahylly Literature Blog
Antroji knyga apie nepamirštamąją Snieguolę Anderson iš mistiškosios šiaurės. Ji įpratusi apsiginti ir nuo kitų laikytis atokiau. Snieguolė laikosi principo nesikišti į svetimus reikalus, tačiau nuolat įsipainioja į mirtinai pavojingus įvykius. Karščio migloje skendinti Praha, netikra seserimi prisistačiusi nepažįstama mergina, paslaptinga sekta, mirtinai pavojingi įvykiai ir ilgai nuo visų slėptos paslaptys. Šįkart Snieguolės laukiantis nuotykis neleis atsikvėpti nė valandėlei...
Jaunimui skirtas įtempto siužeto detektyvinis trileris jau tapo sensacija visame pasaulyje. Knyga verčiama į beveik 50 kalbų ir lyginama su populiariąja suaugusiems skaitytojams skirta „Mergina su drakono tatuiruote“.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3103)