Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sėkmės principai paaugliams

Jack Canfield, Mark Viktor Hansen
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Narsa ir ryžtu galima pasiekti sėkmę!

Visi nori nuolat pasiekti sėkmę - ir tu tikrai nesi išimtis. Kai didžiulės sėkmės sulaukė Džeko Kenfildo „Sėkmės principai" suaugusiems, ėmė plūsti tūkstančiai prašymų sukurti pačius svarbiausius sėkmės siekimo metodus šiuolaikiniams paaugliams. Prašymai buvo išgirsti.

Džekas Kenfildas (Jack Canfield) drauge su sėkmės susilaukusiu rašytoju ir jaunu verslininku Kentu Hiliu (Kent Healy) sukūrė smagią patrauklią knygą, teikiančią nesenstančių žinių ir įkvėpimą, galinčią tau padėti pasiekti, ko tu trokšti.

„Sėkmės principai paaugliams" yra tavo kelio žemėlapis, nesvarbu, ar nori tapti geresniu mokiniu ar sportininku, ar nori imtis verslo, užsidirbti milijonus, ar paprasčiausiai gauti gyvenimui reikalingų patarimų ir instrukcijų. Šioje knygoje pateikiami principai visada pasirūpins tavimi, jei tu pasirūpinsi paisyti principų.

Čia ne šiaip tik „gerų minčių" rinkinys. Šioje knygoje yra pateikta 20 pačių svarbiausių sėkmės siekimo metodų, kuriais pasinaudojo tūkstančiai nepaprastų jaunų žmonių per visą pasaulio istoriją. Su tinkamomis priemonėmis kiekvienas gali pasiekti sėkmę. Ši knyga tau suteiks narsos ir ryžto pradėti siekti ir pasiekti.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7731)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (37)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3100)