Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Atia, kaukės

Eva Tombak
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9785415026005
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Tai kitokio tipo užrašinė, nagrinėjanti tavo jausmus. Nauja. Siuntimą apmoka pirkėjas

APRAŠYMAS
Kaukė – tai istorija, mūsų kuriama apie save. Geriausia toji, kurią ne kiti primeta, o patys išsirenkame. Jei istorija erzina, tai gali būti ženklas, kad vaidmuo netinkamas, reikia keisti. O kartais geriau palaukti, elgtis kaip moliuskui, kuris erzinančią smėlio smiltelę padengia perlamutru. Taip svetimkūnis galiausiai tampa perlu.

Tegu tavo rašymas tampa perlo virsmo istorija. Rašyk, tyrinėk savo svetimkūnius – kaukes, susivok, kas yra tas, kuris slepiasi po jomis.

Tegu rašymas būna iššūkis be iššūkio. Stenkis, bet nepersistenk. Netiesa, kad rašyti reikia kiekvieną dieną, o kitaip nėra ko pradėti. Rašymas – tai ne dantų valymas, nieko nenutiks, jei kartą kitą ar net kelis praleisi.

Japonai sako, kad mes turime tris veidus. Pirmąjį veidą rodome pasauliui. Antrąjį – artimiausiems ir mylimiausiems, draugams ir šeimos nariams. Trečiojo veido nerodome niekam. Būtent jis ir yra mūsų tikrasis veidas.

Kas tu esi, kai į tave žiūri, ir kas esi, kai esi vienas? Ar tai vienas ir tas pats aš, o gal verta aiškintis, kas yra kas?

Ar tau reikia kaukės, kad drįstum sakyti tiesą? Tik tu žinai atsakymą. Bet ar sugebi jį išgirsti?

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (24)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3214)