Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Meilės tarnaitės

Violaine Vanoyeke
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789986163787
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Violaine Vanoyeke (g. 1956) – žinoma kalbininkė, egiptologė, helenistė, lotynistė, senųjų civilizacijų ir literatūrų specialistė. Yra parašiusi daugiau nei keturiasdešimt populiarių istorijos veikalų, kurie išleisti keturiose dešimtyse šalių.
Violaine Vanoyeke ne tik pati tyrinėja senovės kultūrą, bet ir konsultuoja specializuotus mokslinius leidinius bei žurnalus, bendradarbiauja su muziejais ir archeologų grupėmis, atliekant naujausių radinių ekspertizę. Ilgą laiką dalyvavo kuriant specializuotas istorines televizijos kanalo France 2 ir radijos stoties RCM laidas; vėliau pati istorijos kanalui Histoire parengė laidų ciklą, kuriame papasakojo daugiau nei tris tūkstančius biografijų.

„Meilės tarnaitės...“ supažindina skaitytojus su garsių Egipto, Graikijos ir Romos kurtizanių gyvenimu. Autorė pasakoja apie moterų kasdienybę, meilę, homoseksualius santykius, šventąją prostituciją faraonų, senovės Graikijos ir Romos laikais, atskleidžia tūkstantmetes gundymo, grožio, malonaus gyvenimo, dietų ir sveikatos paslaptis bei gudrybes, kvepalų ir magijos galią bei naudingas augalų savybes: visas šias įdomybes Violaine Vanoyeke surado senuose rankraščiuose ir ant Egipto kapų sienų. Tikrų tikriausias lobis!

„Jos grožis, jos odos spalva, šviesi lyg lelijų... Jos madingos šukuosenos, plaukai, bangomis krintantys ant balto it marmuras kaklo, jos lyg žvaigždės spindinčios akys, jos arabiški rūbai mane sužavėjo, bet labiausiai man patinka jos grakštumas, kai ji šoka, baigiantis pokyliui, jos dainavimas, kai ji pritaria sau, plektru braukydama per stygas... ir jos eilės, kai ji varžosi su poete Korina iš Tanagros... Dėl Cintijos grožio Achilas būtų miręs, o Priamas pradėjęs karą...“

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (18079)