Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Nerimas 2. Tautiškumas ir demokratija: tikros ir apgaulingos formos

Autorių Kolektyvas
24.70 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955209515
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

"Nerimas 2" tęsia tautiškumo ir nacionalumo, istorinės atminties, socialinės ir ekonominės istorijos bei moralės savivokos temas nagrinėtas knygoje "Nerimas".
Šio leidinio autoriai - prof. Viktorija Daujotytė, prof. Eugenijus Jovaiša, prof. Giedrius Kuprevičius, prof. Zenonas Norkus, prof. Aleksandras Vasiliauskas - tikrieji LMA nariai.

Viso čia gvildenamos temos yra aktualios mūsų visuomenėje: greta tradicinio tautiškumo lygmens iškylantis kosmopolitizmas, giliausios tautinės valstybės ištakos ir globalus baltų pasaulis, Lietuvos ir kitų tautų turtas, jo skaičiavimas ir lyginimas, pokomunistinės Lietuvos ūkinė pažanga tarptautinės statistikos veidrodžiuose, Rusijos ir Lietuvos politiniai ir ekoniminiai santykiai, lietuviškos idealogijos atsvaros V. Putino režimui ir Rusijos imperinėms pretenzijoms būtinybė, sovietinės okupacijos žalos vertinimo ir kompensacijos problemos, moralės klausimai - visa tai tyrinėjama šioje knygoje "Nerimas 2. Tautiškumas ir demokratija: tikros ir apgaulingos formos".

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1236)
line
(356)
1236 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30866)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3427)