Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Informacinės technologijos 11-12 (Pirmoji knyga)

Vigintas Šakys
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Patyręs informacinių technologijų dėstytojas Vigintas Šakys parengė visiškai naują informacinių technologijų vadovėlį bendrojo lavinimo mokyklų XI–XII klasei. Vadovėlis sumanytas kaip projektų knyga. Pateikus pagal Bendrąsias programas ir Išsilavinimo standartus numatytą medžiagą, toliau pereinama prie konkrečių darbų. Mokinys sėda prie kompiuterio ir versdamas vadovėlio lapus atlieka praktinius darbus.
Visas vadovėlio turinys suderintas su Europos kompiuterinio raštingumo (ECDL) mokomąja medžiaga bei testais ir su „Microsoft Office“ programų rinkiniu.
Vadovėlis parengtas taip, kad į jį būtų įtraukti visi bendrojo lavinimo mokyklos informacinių technologijų dalyko bendrojo kurso išsilavinimo standartuose numatyti pasiekimai pagal šias temas:

sudėtingesni teksto tvarkymo elementai,
pateikčių rengimas,
žiniatinklis ir elektroninis paštas,
tinklalapių rengimas,
socialiniai ir etiniai naudojimosi informacija aspektai, naudojimasis skaičiuokle.

Dauguma standartuose numatytų veiksmų ir praktinių sugebėjimų įtraukti į vadovėlyje pateikiamų pratimų sudėtį. Kiti teoriniai klausimai aptariami temų ir skyrių medžiagoje, kuri gausiai iliustruojama paveikslėliais.
Vadovėlis glaudžiai siejasi su žemesniųjų klasių vadovėliais, todėl jį pasirinkusieji neturės problemų dėl kurso perimamumo.
Vadovėlį sudaro 6 dalys, suskirstytos į temas, o tema dalijama į skyrelius. Temos gale pateikiami naujų terminų sąrašai, kontroliniai klausimai ir savikontrolės testas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (866)
jolantasi
(263)
866 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (613)