Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Slaptas sulieknėjusios merginos dienoraštis

Modesta Žukauskaitė
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9955-08-804-4
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Slaptas sulieknėjusios merginos dienoraštis“ – šiuolaikišku ir originaliu stiliumi parašytas sveiko gyvenimo būdo vadovas, skirtas tam, kad skaitytojos dar paprasčiau įsisavintų lieknėjimo ypatumus ar naujus įpročius. Atvirai ir įkvepiančiai aprašyti Smiltės išgyvenimai padės įsijausti į bjauriojo ančiuko virtimo gulbe kasdienybę, kuri kiekvienai pokyčių siekiančiai moteriai yra vis kitokia, tačiau tuo pačiu pilna panašių emocijų ir asmeninių išgyvenimų.

Atnaujintas leidinys pasipildė keturiais naujais skyriais, kuriuose tęsiasi nepakartojama Smiltės meilės, kūno tobulinimo ir išgarsėjimo istorija su dar daugiau motyvacijos ir žinių apie tinkamą lieknėjimą. Knygoje rasite ir tikras moterų iš įvairiausių Lietuvos kampelių lieknėjimo patirtis.

Jeigu ieškote motyvacijos pradėti sveikai gyventi čia ir dabar – galite būti ramūs, nes stebuklų lazdelę jau laikote savo rankose. Slapto dienoraščio tikslas – užkrėsti noru nebeatidėlioti ir nuo šiandien padaryti viską, kas įmanoma, kad pasiektumėte savo grožio idealą ir stulbinančiais rezultatais priblokštumėte aplinkinius.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (17)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (789)