Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Žaliųjų krioklių viešbutis

Kimberley Freeman
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090138274
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

1926-ieji. Violeta Armstrong dirba padavėja prašmatniame „Žaliojo SPA" viešbutyje, kuriame leisti žiemos atostogas mėgsta daugybė Australijos įžymybių. Tarp jų šįkart yra Flora ir Semas Haničerčai-Blekai – brolis ir sesuo iš labai kilmingos šeimos. Tarp Violetos ir Semo užsimezga abipusė simpatija, kuri netrukus perauga į potraukį ir aistrą. Tačiau nei jie patys, nei kiti negali net įsivaizduoti, kokie įvykiai laukia įsisiautėjus žiemai, kai sniegas atkerta viešbutį nuo išorinio pasaulio...

Po beveik devyniasdešimt metų didingojo „Žaliojo SPA" viešbučio vietoje veikia tik nedidelė kavinė, o pats viešbutis restauruojamas. Kavinėje įsidarbinusi mergina Lorena Bek susipažįsta su darbams vadovaujančiu architektu Tomu. Jo įleista į užrakintą viešbučio sparną, ji randa pluoštą meilės laiškų, datuotų 1926-aisiais. Juos skaitydama, pamažu atskleidžia seniai pamirštas paslaptis ir prieš beveik devyniasdešimt metų po sniegu palaidotą tiesą.

Įtraukiančiame ir netikėtų siužeto posūkių kupiname romane – uždrausti jausmai, jokių kliūčių ir argumentų nepaisančios aistros, užmirštos paslaptys, tragedijos ir kruopščiai slėpta tiesa. Žinoma, ir didinga, net šiek tiek magiška vieta, pakeitusi ir sujungusi dviejų moterų likimus ir jų gyvenimus: „Žaliojo SPA" viešbutis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (19)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (10)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35742)