Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
3.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955599333
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Slaptingosios istorijos.

Antroji serijos „Šventosios Rusios varpeliai“ knyga

Kiekvienas nori sutikti

šitame gyvenime patį didžiausią stebuklą – meilę

Šventosios Rusios varpeliai“ – tai skambantys kiekvieno žmogaus sielos balsai, tai meilė, džiaugsmas, palaima ir išgelbėjimas. Aukščiausiasis kiekvienam dalina savo stebuklingas dovanas – tiesiog mes negalim jų išvysti, nesugebame jų priimti, o svarbiausia suprasti, iš kur Tai ir dėl ko Tai mums pasiųsta. Vladimiro Lermontovo knygos skleidžia būties džiaugsmą – sielos skrydį į saulėtas laimės padanges ir džiaugsmo ašaras ir išsipildymų šypseną: „Aš noriu, kad kiekvienas žmogus išmoktų pamatyti tuos, jam atsitinkančius, stebuklus. Apsidairyk aplink, ir tu suprasi, kad tavo gyvenime pilna pasakų ir stebuklų!“

"Aš jaučiau, kad aptikau naują kelią, ir einu juo, be to, tą darau kaip tik ten, kur atrodė, jog viskas jau išvaikščiota ir pažinta. Pasirodė, jog mano gyvenimas didesnis, nei mano koplyčios, mano takai, mano pergyvenimai ir įsivaizdavimai. Aukščiausiasis nuplėšinėjo nuo manęs vieną paskui kitą pakinktus, pančius, griovė sienas, tarp kurių Jį aš įkalinau, ir netgi jei sienos tos yra šventovės, vienuolyno ar koplyčios“.

Žemiškosios šventovės, kurias iki šiol statė Vladimiras, – tai buvo tik pirmas žingsnis dvasinio tobulėjimo kelyje. Dabar atėjo laikas rasti kelią be kelio, pradėti statyti nesugriaunamą šventovę savo sieloje ir dvasioje. Ir netgi žemiškoji meilė, pats gražiausias jausmas, – yra tik pakopa į dangiškąją meilę, kuri turi persilydyti į veiką visos žmonijos labui, į blogio naikinimą ir į gėrio kūrimą. Aukščiausiasis gyvoms būtybėms suteikė šią dovaną, kad su ja jie pasikeltų į dar aukštesnę dvasios pakopą.

Kuriančių gerus darbus ir pasiekusių dangiškąją meilę žmonių dėka mūsų civilizacija įgaus naujų jėgų pakilti į kitą išsivystymo viją.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8705)
zilvinass
(2028)
8705 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35740)