Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kaulų sodas

Tess Gerritsen
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955134145
Leidimo metai:
Aprašymas

Nežinomi kaulai, neatskleistos paslaptys ir neišaiškinti nusikaltimai iš tolimos praeities meta grėsmingus šešėlius į dabartį nuostabiame naujajame New York Times bestselerių autorės Tes Geritsen trileryje.

Nūdiena: Džulija Hemil savo įsigyto namo sode aptinka kraupų radinį – akmeningoje dirvoje užkastą žmogaus, moters, kaukolę, kurioje įgudusia akimi Bostono teismo medicinos ekspertė Mora Ailz nustato neabejotinas nusikaltimo žymes. Tačiau žinios apie tai, kas tokia ta bevardė moteris buvo ir kas ją ištiko, užsimetusios kitame laike...

Bostonas, 1830-ieji. Kad išgalėtų susimokėti už mokslą. Norisas Maršalas, gabus, bet neturtingas Bostono medicinos koledžo studentas, prisidėjo prie vietinių „resurekcionistų“ – tų, kurie iš kapų grobia numirėlius, siekdami juos parduoti juodojoje rinkoje anatomijos studijų tikslams. Tačiau netgi tokia šlykšti komercija nublanksta prieš sukrečiančią žmogžudystę medicinos sesers, kurios kūnas rastas sudarkytas universiteto klinikos teritorijoje. O kai toks pat šiurpus likimas ištinka įžymų daktarą, Norisui paaiškėja, kad dėl nelegalios prekybos lavonais tapo pagrindiniu įtariamuoju.

Kad galėtų įrodyti savo nekaltumą, Norisas privalo surasti vienintelę savo akimis trumpai suspėjusią pamatyti žudiką liudininkę – Rozą Konoli, gražutę siuvėją iš Bostono lūšnynų, besibaiminančią, kad pati gali tapti kita auka. Padedami sardoniško, aštraus proto jaunikaičio Oliverio Vendelo Holmso, Norisas ir Roza naršo miestą – nuo kraupių kapinių ir prozektoriumų iki prabangių rūmų ir visuomenės grietinėlės galios centrų – sekdami pėdsakais išsigimėlio maniako, tykančio ten, kur mažiausiai jo tikimasi... ir laukiančio savo kitos mirtinos progos.

Su nesilpstančia įtampa ir tobulu dėmesingumu to laikotarpio detalėms "Kaulų sode" vykusiai perpinami intriguojantys pagrindinių veikėjų pasakojimai iš devyniolikto ir dvidešimt pirmo amžių, sekama tamsia detektyvine mįsle nuo pat jos užuomazgos iki pabaigos, sugalvotos tiek pat išradingai kaip ir sukrečiamai.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2211)
knygosnamai
(201)
2211 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (123)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36886)