Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Mokykla – tai blogio buveinė“.
Jos – šešios mažai ką bendra turinčios moksleivės iš to paties nedidelio miestelio mokyklos. Kiekviena kovoja su savo problemomis, kompleksais ir viduje kunkuliuojančiomis jausmų audromis. Tačiau jų gyvenimams lemta neatpažįstamai pasikeisti, kai kraujo klane randamas bendramokslis. Visi tiki, kad tai – savižudybė, bet ar tikrai?
Prasidėję keisti įvykiai priverčia šešetuką susivienyti. Kodėl merginos sapnuoja keistus sapnus ir nubunda gaisro dūmų kvapo prisigėrusiais plaukais? Kas kartais įsibrauna į jų mintis ir priverčia besąlygiškai paklusti? Kodėl mokyklos direktorė jas vadina išrinktosiomis? Tai – tik dalis klausimų, į kuriuos teks atsakyti prieš stojant į kovą su blogio demonais.
„Ratas“ yra pirmoji trilogijos dalis ir, nors neišvengiamai yra lyginama su „Saulėlydžio“ saga, šioje knygoje nerasite nė žodžio apie vampyrus. Tačiau magijos, įtampos, veiksmo, meilės ir pavojų čia su kaupu. Romanas pasakoja apie šešių merginų gyvenimą mažame centrinės Švedijos miestelyje, kuris netikėtai tampa pagrindine magiškų blogio ir gėrio jėgų kovos vieta. O nieko bendro tarpusavyje neturinčios merginos pasirodo beesančios vienintelės, galinčios išgelbėti pasaulį. Tik šią, ir taip gana sudėtingą užduotį nepaprastai apsunkina faktas, kad merginų šešetukas vos gali viena kitą pakęsti. Todėl joms teks ne tik susipažinti su magijos pasauliu, bet ir tuo pačiu metu išmokti bendrauti tarpusavyje. O kur dar kasdieniai sunkumai mokykloje, problemos namuose, pirmieji susižavėjimai ir bendraamžių pripažinimo siekis...
Mats Strandberg ir Sara B. Elfgren knyga „Ratas“ buvo apdovanotas Knygų žiuri premija ir Didžiuoju skaitytojų apdovanojimu, bei nominuota prestižinei Augusto premijai knygų paaugliams kategorijoje.
Nors romanas visame pasaulyje yra priskiriamas paauglių literatūros žanrui, tačiau Lietuvoje jis bus išleistas su įspėjamuoju užrašu, teigiančiu, kad informacija, esanti knygoje, gali daryti neigiamą poveikį nepilnamečiams.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (12)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3089)