Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Aš patyriau orgazmą

Autorių Kolektyvas
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9955085118
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knygos veikėja, taip pat Sara, būsimoji filosofė, nagrinėdama I. Kanto „Grynojo proto kritiką“, susigalvoja, kad meilė – tai kvailystė, mylėti – banalu, nes mylintis žmogus negali savęs valdyti, yra nesaugus, nes meilės objektas gali pasinaudoti ir užvaldyti kūną bei protą…

Sara drąsiai ir nuoširdžiai išsako savo paslaptis, paneigia nuomonę, kurią vyrai yra susidarę apie moterų troškimus, patiriamus malonumus ir geismus, pasakoja savo gundymo apgaules ir seksualinius potyrius. Anot Saros, protingiau paklusti ne jausmams, o instinktams. Jos didžiausias noras bekeičiant galybę partnerių – patirti orgazmą. Tai jos intelektualinis apsisprendimas. Ji mylisi su visais. Tai jos kerštas. Protestas prieš visuomenės diktuojamas taisykles. Saros išpažintis trykšta gyvenimu ir geismu. Kiekvienas judesys aprašytas, įvardintos visos kūno dalys, išpasakotos slapčiausios geismo akimirkos.

Sarah nuoširdumas, jokių tabu nepaisymas padarė didelį įspūdį ir skaitytojams, ir kritikams. Romanas išverstas į daugiau nei 10 kalbų.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30294)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46277)