Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pjūvis

Marc Raabe
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vienuolikamečio Gabrieliaus Naumano nerūpestinga vaikystė baigiasi košmaru. Jis tampa kraupaus įvykio liudytoju. Vieną siaubo naktį nužudomi jo tėvai, o namas, kuriame šeima gyvena, sudega iki pamatų. Gyvi lieka tik Gabrielius ir jo brolis Davidas, tačiau abiejų sielos jau visam laikui sužeistos.
Lemtingoji naktis Gabrieliui kainavo išties daug ir tik prabėgus dvidešimt devyneriems metams po tos nakties jis pagaliau pasijunta išlipęs iš purvinos duobės.
O tada jo besilaukianti draugė pakliūva į pavojingo psichopato rankas. Gabrielius turi šansą ją išgelbėti, tačiau tik jeigu jam pavyks atgaivinti anos tragiškos nakties įvykius.
Ir kaip tik todėl jam iškyla mirtinas pavojus.
Skirtingi knygos veikėjai kuria dramatišką, įtampos ir nežinomybės kupiną pasakojimą, o autorius, pažerdamas vis naujų įvykio detalių ir vesdamas ne pačiu tiesiausiu keliu tiesos link, pina įdomią ir sukrečiančią istoriją. Net patyrusiam šio žanro skaitytojui nebus lengva suvokti visą įvykių seką nesudėliojus dėlionės detalių iki galo. Autorius tiesiog mėgaujasi meistriškai žaisdamas psichologinį žaidimą.
„Tokia nepaprasta įtampa – tikras atradimas.“
Sebastianas Fitzekas

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7765)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37158)