Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pribuvėjos paslaptis

Emily Gunnis
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Galbūt ji šaukė tamsoje, kvietė pagalbą, bet name aidėjo fortepijono muzika ir šurmuliavo svečiai. Pernelyg garsiai, kad kas nors išgirstų mažos mergaitės šūkavimą.

Emily Gunnis (Emilė Gunis, g. 1975) – buvusi televizijos režisierė, šiuo metu su šeima gyvena Braitone. Ji – viena iš keturių garsios britų rašytojos Penny Vincenzi dukterų, nuo vaikystės norėjusi rašyti romanus, kaip ir mama. Lietuvių kalba jau pasirodė tarptautinio pripažinimo sulaukusios E. Gunnis knygos „Mergina iš laiško" ir „Prarastas vaikas". „Pribuvėjos paslaptis" – naujausias autorės romanas apie motinystę, socialinę nelygybę ir pribuvėjos profesiją, praeityje daugelyje kultūrų šmeižtą ir laikytą raganavimu.

Kukmedžių dvare gyvenančią Hiltonų šeimą jau ne vieną dešimtmetį slegia šešiametės Alisos dingimas per iškilmingą naujametinį vakarėlį. Kol į dvarą renkasi svečiai, o į jų taures pilstomas brangus šampanas, raudona šventine suknele pasipuošusi mergaitė išbėga į lauką ieškoti savo šuns ir... nebesugrįžta. Paskutinis ją gyvą matė kaimynų vaikas Bobis Džeimsas – šis netikėtas susidūrimas paverčia jį pagrindiniu įtariamuoju ir dar labiau paaštrina ilgametį Hiltonų ir Džeimsų konfliktą.

Nuo nelaimingo atsitikimo praėjus pusšimčiui metų įvykiai ima tragiškai kartotis. Alisos brolis Leo Hiltonas nusprendžia sulyginti Kukmedžių dvarą su žeme ir jo vietoje pastatyti naujus namus apylinkės gyventojams, tačiau naktį prieš išsikraustymą prapuola jo mažametė dukra Siana, o Bobis Džeimsas vėl pastebimas bevaikštinėjantis aplink namą. Aiškinantis dviejų mergaičių dingimo priežastis, kaimynystėje gyvenančios šeimos bus priverstos atsigręžti į ilgai nutylėtą pribuvėjos Tesos Džeims istoriją.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2138)
adone
(1183)
2138 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35788)