Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Septynios dienos BE

Monika Peetz
8.40 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9785415023219
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga "Septynios dienos BE" - tai nauji "Antradienio moterų" nuotykiai.
Penkios skirtingos draugės – vienas bendras tikslas: sulėtinti gyvenimo tempą, pašalinti iš organizmo šlakus, atsikvėpti ir sulieknėti.

Kartą per metus "Antradienio moterys" vyksta kartu į kelionę: šį kartą – išvalyti kūnus ir sielas pasninkaujant pilies viešbutyje Achenkirche. 7 dienos be trukdymų. Be telefono ir interneto, be vyrų, be šeimyninių pareigų ir profesinių įsipareigojimų. Gaila, bet taip pat ir 7 dienos be valgio. Bent jau teoriškai. Kankinančio alkio atakos, griežtos taisyklės ir moteris pasivejančios jų gyvenimo problemos veda prie vis naujų paslapčių ir trukdo sėkmingai terapijai.

Tačiau vietoje atsipalaidavimo – nesusipratimai, ginčai ir bemiegės naktys. O sunkiausią egzaminą tenka atlaikyti Evai. Už storų pilies sienų moteris ima ieškoti savo tėvo, kurio niekada nepažinojo, tačiau ji suvokia, kad kai kurias šeimos paslaptis geriau palikti ramybėje...

Romanas „Septynios dienos BE" – tai jau antroji autorės knyga, išversta į lietuvių kalbą. Debiutinis Monikos Peetz romanas „Antradienio moterys" ilgą laiką karaliavo perkamiausių Vokietijos knygų sąrašuose, buvo sėkmingai ekranizuotas, išverstas į 22 užsienio kalbas.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35723)