Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Musu gyvenimo variantai

(Ant knygos autorius neparašytas)
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tris Evos ir Džimo gyvenimo istorijas galima skaityti kaip tris romanus. Pirmoji istorija – jie susitinka ir tampa pora, antroji – susitikę neištaria vienas kitam nė žodžio, gyvenimas juos suves tik vėliau, trečioji – jie susipažįsta, bet iš karto susiduria su sunkumais.
Visos trys istorijos persmelktos meilės, nors nė katram veikėjų netrūksta menininko ambicijų. Būna akimirkų, kai mūsų gyvenimas gali pasisukti visai kitaip, kai iš pirmo žvilgsnio nereikšmingi dalykai gali nulemti mūsų likimą, ir tik nuoširdžiausias ryšys ištveria visus likimo išbandymus.
Laura Barnett (g. 1982) – rašytoja, žurnalistė ir teatro kritikė. Dirbo dienraščiuose „Guardian“ ir „Daily Telegraph“, dabar – nepriklausoma žurnalistė, rašanti meno temomis, apybraižininkė, bendradarbiaujanti su „Guardian“, „Observer“, „Time Out“, kitais dienraščiais ir žurnalais.
Laura gimė 1982 metais Pietų Londone, ten su vyru ir gyvena. Kembridže studijavo italų ir ispanų kalbas, Londono Sičio universitete – žurnalistiką. „Mūsų gyvenimo variantai“ – pirmasis jos romanas.
„Knygos struktūra sudėtinga, tačiau Barnett išmaniai valdo siužetą ir nepriekaištingai supina 60 metų trunkančias veikėjų istorijas... Kartais jos kaip vardų ir įvykių sūkurys, pernešantis į naują vietą, tačiau rašytojos kuriamas pasaulis yra labai malonus verpetas būti įtrauktam... „Mūsų gyvenimo variantai“ – paveikus ir daug minčių sukeliantis kūrinys iki pat ašarą spaudžiančios atomazgos.“
Mernie Gilmore, „Express“

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (62)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36893)