Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Eukaliptas

Murray Bail
2.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Murray‘jus Bailas gimė 1941 m. Adelaidėje, Australijoje. Tik keletui metų iš jos išvykęs į Indiją ir Europą, jis šiandien žinomas kaip vienas geriausių ir įdomiausių australų rašytojų, kurio romanai ir apsakymų rinkiniai apdovanoti prestižiškiausiomis šios šalies literatūrinėmis premijomis.

„Eukaliptas“ (1998) – naujausia šio autoriaus knyga. Tai meilės pasaka. Tas, kuris teisingai įvardins visus didžiuliame ūkyje augančius eukaliptus, gaus karalaitės – gražuolės raudonplaukės ūkininko dukters - ranką. Jos širdis – atskiras klausimas: kaip ir daugumoje pasakų, jos tėvas ją pažada nė nepasivarginęs pasiklausti, ką ji pati apie tai galvoja.

Kaip ir daugumoje pasakų, kadidatai vienas po kito mėgina įvykdyti užduotį, bet daugumai nesiseka. O kai atsiranda tikras eukaliptų žinovas, kuris, rodos, tuojau pasieks išsvajotąjį tikslą, jaunoji gražuolė po svaigia kvepiančiais eukaliptais sutinka kitą, kuris apie kiekvieną medį gali papasakoti po ilgesingą istoriją. Ir kaip dar jokioje pasakoje nebuvo, rinktis jaunikį tenka karalaitei...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (303)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (10)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36837)