Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Asmeniniai Pipos Li gyvenimai

Rebecca Miller
1.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789986167389
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Bet savyje jaučiu besiskleidžiančią naują istoriją. Neturiu supratimo, kas ten nutiks, kuo aš tapsiu. Mane užlieja baimė ir laimė.

Prieš tapdama rašytoja ir režisiere, Rebecca Miller buvo tapytoja ir aktorė. Ji – apsakymų rinkinio „Personal Velocity“ autorė, jos filmas pagal šią knygą laimėjo Didijį žiuri prizą Sundance filmų festivalyje. Ji taip pat sukūrė filmus „Angela“ ir „Baladė apie Džeką ir Rouzę“.

„Asmeniniai Pipos Li gyvenimai“ – tai moters gyvenimo istorija. Pipa, praleidusi audringą jaunystę Niujorko bohemos vakarėliuose, narkotikų svaiguly ir menininkų apsupty, staiga išteka už gerokai vyresnio leidėjo Herbio ir visiškai pakeičia savo gyvenimo būdą.
Tapusi pavyzdinga namų šeimininke, išdidžia dviejų vaikų motina ir mylinčia žmona, Pipa Li pradeda antrąjį savo gyvenimą. Trečiasis gyvenimas prasideda, Pipai su vyru palikus ištaigingą butą Niujorke ir persikėlus į turtingų pensininkų kaimelį. Atrodytų, niekas nekliudo mylinčiai žmonai ir toliau rūpintis senstančiu vyru, bendrauti su kaimynėmis prie ryto kavutės, tačiau... namie ima dėtis keisti dalykai. Ir jų visų kaltininkė – pati Pipa. Ją ima kankinti nerimastingi, trikdantys klausimai...

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (8)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47529)