Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mergaitė ant jūros skardžio

LUCINDA RILEY
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094660368
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Skulptorė Granija Rajan iš Niujorko grįžta į Airijos kaimelį, kur šeimos prieglobstyje tikisi atsigauti po kūdikio praradimo ir susigaudyti savo jausmuose. Išėjusi pasivaikščioti, ji pamato ant jūros skardžio stovinčią mergaitę – basą, su naktiniais marškiniais, palaidais plaukais. Granija ir mergaitė, vardu Aurora, susidraugauja iš karto; tačiau abi net neįtaria, kad ši pažintis bus raktas į dviejų šeimų praeitį. Ir kad mergaitė pakeis visa Granijos gyvenimą.
Lucinda Riley meistriškai kuria dviejų šeimų – Rajanų ir Lajelių – bendros istorijos pynę. Kartėlio ir aistros kupinas meilės romanas karo metų Londone susipina su sudėtingais dviejų žmonių santykiais šiuolaikiniame Niujorke. Šeimų likimai jaudina ir kartu slegia tuos, kas norėtų pradėti gyventi iš naujo – nes Rajanų ir Lajelų istorija privalo likti paslaptyje…
Romantiška, jaudinanti ir nepaprastai įtraukianti Auroros ir Granijos istorija kalba apie tai, kad meilė visuomet atgimsta iš naujo. Ir tikėjimas tuo atgimimu gali įveikti viską.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (321)
vilniusmonika
(133)
321 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (51)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36893)