Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Parduodama: Mariana

Iana Matei
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786090108550
Leidimo metai:
Aprašymas

Marianai, Florinai, Elenai – penkiolika šešiolika metų, jos – sekso vergės. Tiek apie jas ir težinau, tačiau to visiškai pakanka: privalau išgelbėti tas merginas.

Kai įkūriau prieglaudą, 20 procentų globotinių buvo nepilnametės. Šiandien tokių merginų – 80 procentų. [...] Rumunijoje merginos kaina prasideda nuo 3 eurų. Tai reiškia, kad bet kas gali smogti merginai ir priversti ją eiti kartu, o paskui už šią sumą parduoti ją kokiam nors smulkiam prekeiviui. Šis perparduos ją kitam už dvigubai didesnę kainą – ir taip toliau. [...] Per naktį mergina suteneriui gali uždirbti 500 dolerių. [...] Prekyba moterimis bei vaikais pelningesnė net už prekiavimą ginklais ir narkotikais!

Rytų Europos šalys tapo pagrindinėmis Europos Sąjungoje dirbančių prostitučių tiekėjomis. Vos kelių atliktų tyrimų duomenimis, šiuo metu Vakarų šalyse prostitucija užsiima 300 000 merginų. Kas žino, kiek jų buvo parduotos... Turbūt dauguma.

Tai vyksta mūsų akivaizdoje – mūsų gatvėse, baruose, automobilių stovėjimo aikštelėse, greitkeliuose. Valdžios atstovai, teisėjai, politikai tuo oficialiai skundžiasi ir piktinasi, bet iš tikrųjų baudžiamojon atsakomybėn patrauktus sutenerius galima suskaičiuoti ant pirštų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (160)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47663)