Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tarytum seserys

Susan Mallery
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094067266
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Antroji knygų ciklo Gervuogių sala knyga

Palikta prie altoriaus Endė Gordon priima skubočiausią sprendimą gyvenime – įsigyja namą Blekberio saloje, vieną iš žymiųjų „Trijų seserų“. Kai tik patrauklusis statybų rangovas užbaigs darbus, pirmame aukšte ji atidarys vaikų kliniką. Rodos, naujasis gyvenimas klostosi puikiai, tačiau kapitalinio remonto reikia ne tik namui, bet ir pačiai Endei.
Išrėžusi sutuoktiniui įtarimus apie neištikimybę Diana Filips atveria Pandoros skrynią. Pasak vyro, bėdų šaltinis – ji pati. Baisiausia, kad jis teisus. Siekdama tapti tobula, Diana neteko savęs, o jei nieko nepakeis, gali netekti ir šeimos.
Kaimynystėje gyvenanti menininkė Bostona King tikėjosi, kad jos santuoka su mokyklos laikų meile tęsis amžinai. Jųdviejų ryšys atrodė nesunaikinamas. Tačiau po skaudžios nelaimės tarp jų atsiveria praraja ir ji nebesijaučia tokia tikra. Atėjo metas jiems judėti toliau, kartu arba atskirai.
Suvestos likimo ir vietos, susaistytos stipriausiais draugystės saitais šios trys moterys supras, kiek daug visko slypi jų širdyse.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (40)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46171)