Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kaip Hektoras laimės ieškojo

Francois Lelord
1.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
6
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

François Lelord (Fransua Lelioras; g. 1953 m.) – žymus prancūzų psichiatras ir rašytojas, ilgą laiką dirbęs Paryžiuje, o nuo 2004 m. – Hanojuje ir Ho Či Minyje. Pastaruoju metu dalį laiko jis gyvena Prancūzijoje, dalį – Bankoke. Drauge su psichoterapeutu Christophe’u Andre (knygos „Netobuli, laisvi ir laimingi“ autoriumi) jis yra parašęs keturias knygas psichologinėmis temomis. Tačiau tikrą šlovę F. Lelord’ui atnešė Hektoras. Knyga „Kaip Hektoras laimės ieškojo“ tapo bestseleriu iš pradžių Prancūzijoje, o vėliau – ir kitose Europos šalyse. Skaitytojai taip pamilo drovų ir sąžiningą Hektorą, jog autoriui teko apie jį parašyti dar šešias knygas.
Hektoras – psichiatras, kurio pašaukimas ir pareiga – padėti gyvenimu nusivylusiems žmonėms. Ir tai jam sekasi. Tačiau jis pajunta, kad pats nebesupranta, kas yra laimė. Ir iškeliauja jos ieškoti. Kelionę aplink pasaulį Hektoras pradeda skrydžiu į Kiniją. Ir jau lėktuve jis gauna pirmąją laimės pamoką.
Kelionė tęsiasi, susitikimų, patirčių ir laimės pamokų vis daugėja… Hektoro kelionė – kaip nesibaigianti stebuklų virtinė. Ten išmintingi žmonės, ten seniai nematyti draugai, ten meilė ir poilsis. Ten dvasios lengvumas, prancūziškas humoras ir paprastos, bet dažnai pamirštamos gyvenimo tiesos.
Jei jaučiate, kad gyvenime jums kažko stinga, – patogiai įsitaisykite, išjunkite telefoną ir televizorių ir leiskitės į kelionę su Hektoru. Laimė yra visai čia pat, už keleto puslapių.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36893)