Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Niujorkiečių dienoraščiai

Tonya Lewis Lee
2.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kartu su amerikiečių rašytojomis pateksime į prabangos ir mados, elegancijos ir ekstravagancijos pasaulį. Iš miegamojo – į valdžios apartamentus, į meno pasaulį, į turtingų Niujorko nekilnojamojo turto agentų gyvenimo užkulisius.
Manis Marksas, atvykėlis iš Alabamos, tapo nekilnojamojo turto pardavėju spalvingo Manhatano elito sluoksniuose, todėl mano, kad draugystei, ištikimybei, meilei ir net savo sielai galima prisegti kainos kortelę.
Tendė Bruks – „blunkanti“ aukštuomenės karalienė, myli aukštuomenės gyvenimą, o jos „draugai“ Edas ir Loren Tomasai gali jai padėti išsilaikyti be skolų Manhatano vandenyse, knibždančiuose rykliais. Manis Marksas – jos bendrininkas.
Edas Tomas savo pastangomis pasiekė galios ir prestižo aukštumų. Jis milijardierius ir pripažintas verslo guru, rafinuoto skonio, meno, muzikos, literatūros bei moterų žinovas. Jo apgaulingi metodai vėliau atskleidžia ir jo paties demonus.
Loren Tomas – afroamerikietė, tikėjusi pasaka, kai tekėjo iš meilės, ir laikinai atidėjusi į šalį savo pačios svajones...
„Niujorkiečių dienoraščiai“ – tai romanas apie Manhatano grietinėlės gyvenimą, Niujorko nekilnojamojo turto profesionalų pasaulį – trofėjines žmonas, gėjus, bendras klastas bei apgavystes ir vienos moters kovą išlikti ne tik blaiviai mąstančia ir sąžininga, bet ir triumfuojančia.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35763)