Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kalno šešėlis

Autorių Kolektyvas
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Gregory David Roberts (Gregoris Deividas Robertsas; g. 1952 m. Melburne, Australijoje) – garsusis „Šantaramo“ autorius, 2014 m. pasitraukęs iš viešumos, kad galėtų atsidėti savo šeimai ir naujiems projektams.

„Šantaramas“ – neįtikėtini dešimt Robertso gyvenimo metų Bombėjaus lūšnynuose, mafijos prieglobstyje. Ilgai lauktas šios kultinės knygos tęsinys „Kalno šešėlis“ vėl panardina mus į Lino akimis matomą Indiją.

Nuo „Šantaramo“ įvykių praėjo dveji metai. Linas grįžta į Bombėjų, valdomą naujos kartos mafijos vadeivų, ir žaidimai su mirtimi dabar vyksta pagal naujas taisykles. Jis jau prarado du artimiausius žmones – Afganistano kalnuose žuvusį Kadarbhajų, kuris jam atstojo tėvą, ir paslaptingąją gražuolę Karlą, ištekėjusią už Bombėjaus žiniasklaidos magnato.
Viskas pasikeitė. Senieji draugai dingo, naujieji mafijos vadai įsipainioję į žiaurius konfliktus ir intrigas. O Linui reikia atlikti paskutinę Kadarbhajaus užduotį, pelnyti kalnuose gyvenančio išminčiaus pasitikėjimą, išsaugoti savo gyvybę kasdieninėse mafijos kovose... Jis privalo likti Bombėjuje dėl Karlos ir mirštančiam žmogui duoto pažado.

"Praeitis – mylimas priešas – užklumpa netinkamu laiku. Anų Bombėjaus dienų prisiminimai užplūsta taip ryškiai ir taip staiga, kad aš kartais išsviedžiamas iš dabarties ir pamirštu kasdienius darbus. Šypsena, daina, ir aš vėl grįžtu į tuos laikus, saulėtą rytą tvarsausi po lovą, kalnų keliu važiuoju motociklu arba surištas, sumuštas maldauju lemties duoti man dar vieną progą."

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (98)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30859)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48127)