Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Šilko kelio karalienė

Agnes Imhof
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955384700
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Jausmingame ir dėmesį prikaustančiame romane pasakojama apie įtakingiausią Rytų moterį - garsiausią pirmojo tūkstantmečio Rytų kurtizanę Aribą.
Apdovanota gundomu, bet pavojingu talentu - balsu, Ariba veda iš proto galingiausius Bagdado vyrus: kalifus ir šventuosius. Pasaulyje, kuriame šlovė - tik vyrų privilegija, ji tampa Bagdado rūmų deive. Bet prieš tai merginai tenka iškęsti daugybę išbandymų. Ji patiria šeimos tragediją, paskui, priversta slapstytis nuo persekiotojų, - varginančią kelionę senuoju Šilko keliu.
Pagaliau pasiekusi galios aukštybes, Ariba negali mėgautis šlove ir prabangiu rūmų gyvenimu, kol neįgyvendintas jos tikslas - kerštas. Tačiau likimas paspendžia naujus spąstus: jeigu atkeršys šeimos žudikui, neteks ir didžiosios gyvenimo meilės. Ką Ariba pasirinks?..
Spalvingai, gyvai ir aistringai Agnes Imhof pasakoja tikrą istoriją - moters, prie kurios kojų gulėjo "Tūkstančio ir vienos nakties" kalifai. Rašytoja veda į prekeivių ir kurtizanių pasaulį, apgaubtą brangių medžiagų, šilko magijos. Į pasaulį, sklidiną svaigių kvapų, prabangos ir nesaikingumo, kupiną intrigų ir neapykantos. Knygoje pateikti ir gardžiausių "Tūkstančio ir vienos nakties" patiekalų receptai

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7731)
medeina
(1858)
7731 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46277)