Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Reketininkas

John Grisham
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955133827
Leidimo metai:
Aprašymas

Atsižvelgiant į svarbą to, ką jie veikia, ir dažnai aplinkui sklandančias abejones, taip pat ir smurtautojus, prieš kuriuos kartais stoja, stebėtina, kad per visą šios šalies istoriją buvo nužudyti tik keturi einantys pareigas federaliniai teisėjai.

Prakilnusis Raimondas Fosetas ką tik tapo penktuoju.


Kas yra Reketininkas ir ką jis turi bendra su belaike teisėjo mirtimi? Šiuo metu jis vadinasi Malkolmas Banisteris. Tarnybinė padėtis? Buvęs advokatas. Dabartinė gyvenamoji vieta? Federalinis kalėjimas-pataisos kolonija netoliese Frostbergo, Merilando valstijoje.

Tomis dienomis pagal popierius Malkolmo padėtis atrodo ne per geriausia, bet jis turi atsargoje kozirį. Žino, kas nužudė teisėją Fosetą ir kodėl. Teisėjo kūnas rastas tolimame namuke prie ežero. Nebuvo jokių įsilaužimo, priešinimosi požymių – tik du lavonai. Teisėjo Foseto ir jo jaunos sekretorės. Ir vienas didžiulis moderniausias, ypač saugus seifas – atdaras ir ištuštintas.

Kas buvo seife? FTB labai norėtų žinoti. Ir Malkolmas Banisteris mielai jiems pasakytų. Bet viskas turi kainą – ypač tokia pavojinga informacija kaip ir įvykių seka, vedusi prie teisėjo Foseto mirties. Ir Reketininkas gimė ne vakar.

Šiame naujame, piktybiškai gudriame Johno Grishamo, neginčijamo teisinių trilerių meistro, romane niekas nėra taip, kaip atrodo, ir viskas yra tikras žaidimas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (186)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (132)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36889)