Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Geriausias Matijaus paveikslas

Benas Glasteris
6.99 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955344346
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Naujas lietuviškas romanas, kupinas intriguojančių paslapčių ir mįslių, kurias įminti turėsite patys. Sveiki atvykę į mistišką laiko ir erdvės labirintą, iš kurio nepanorėsite išeiti iki pat paskutinio puslapio!

Jauna freskų tapytoja gauna keistą užsakymą – dekoruoti Minotauro Labirinto sales. Milžiniškas darbas, užtruksiantis mažiausiai ketverius metus, žavus, turtingas užsakovas, veriantis ją lediniu žvilgsniu. Ir paskutinė sąlyga – iš Labirinto ji negalės išeiti, kol neužbaigs darbų. Dailininkė nesusimąsčiusi leidžiasi į avantiūrą. Pelėkautai užsitrenkia. Net tada, kai po kojomis sudūžta stiklas, ji dar nesuvokia – atsitiktinumų čia nebūna. Kažkas negailestingai žaidžia Labirinto gyventojų likimais. Čia bet kuri tiesa patologiškai iškreipta, o viena iš taisyklių skelbia: neįsimylėk...

Viduramžiai, inkvizicijos siautėjimo laikai. Antanitų vienuolynas. Gabus dailininkas Matijus tapo altorių. Darbas, darbas, ir retkarčiais – neįpareigojantys ryšiai su moterimis. Kol vieną dieną pasijunta stebimas nuostabių šaltų, pilkų akių... Tačiau vienuolyne meilė – draudžiamas vaisius... ypač jei moteris – ragana.

Pusamžis tapytojas filosofuoja. Nuklysta mintimis į smagias studentiškas dienas Dailės akademijoje. Niekam nežinomas, vis dar nesulaukęs savo šlovės valandos. Kita vertus, kam ta šlovė?

Trys menininkai, trys istorijos, trys gyvenimai – kas juos sieja? Ar apskritai sieja?

Tai tik romanas. Už galimus panašumus ar sutapimus autorius neatsako.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12076)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47700)