Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Dievaitė dėvi Gucci

Jemma Forte
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090100882
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Frena visą gyvenimą pavydėjo žvaigždėms ir svajojo tapti garsia aktore. Ir štai, praradusi darbą ir mylimą vaikiną, netikėtai gauna progą šią svajonę įgyvendinti – garsi Holivudo aktorė Karolina Meison, visų vadinama panele M., priima Freną dirbti asmenine padėjėja.

Tačiau greitai ima aiškėti, kad naujosios pareigos nė iš tolo nėra tokios šaunios, kaip tikėjosi Frena: nuo botulino injekcijų priklausomai aikštingai garsenybei ji kasryt turi atvežti sveikuoliškos kavos, o paskui kiaurą dieną tenkinti jos įgeidžius.

Susikaupusias nuoskaudas Frena guldo dienoraštyje. O kai plūkiantis pas panelę M. nebelieka laiko bendrauti su draugais ir nutrūksta besimezgantys santykiai su svajonių vyru, vis dažniau savęs paklausia – ar verta taip aukotis?

Galų gale kantrybės taurė persipildo. Ateina laikas panelei M. sužinoti kelias gyvenimo tiesas, o Frenai – susigrąžinti gyvenimą ir mylimą vyrą...



„Jei jums patiko „Ir velnias dėvi Prada“, susižavėsite ir šia knyga... Daug humoro, romantikos ir raudonų kilimų. Bus smagu skaityti.“

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (250)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8562)