Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Olivija Džaules ir audringa vaizduotė

Fielding Helen
1.99 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955085652
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Olivija Džaules – bebaimė, stulbinanti, savarankiška žurnalistė, tapusi profesionalia šnipe, nauja XXI amžiaus heroje, aprašyta Bridžitą Džouns sukūrusios Helenos Fielding.
Iš baltos Majamio kaitros, iš silikonu garsėjančio Los Andželo, iš spindulingų Karibų jūros vandenų ir Arabijos dykumų Olivija Džaules veržiasi į kovą su teroristais, apsiginklavusi skrybėlės smeigtuku, aštriu tarsi skustuvas protu ir ne kiekvienai moteriai prieinama smarkiai pagerinta liemenėle.
Kokia mergina atsispirtų viliojančiam, galingam Pjerui Feramo, kurio akis dengia sunkūs vokai, kurio skonis nepriekaištingas, o turtai nesuskaičiuojami, kuris turi begalę egzotiškų būstų visame pasaulyje ir kalba su abejotinu prancūzišku akcentu? Ar gali būti, kad Ferama – tarptautinio masto teroristas, prisiekęs sunaikinti Vakarų pasaulį, besislapstantis už prašmatnių vynų, jachtų ir aktorių uždangos? O gal visa tai – tik Olivijos Džaules audringos vaizduotės vaisius?
Prisijunkite prie Olivijos kvapą gniaužiančios, iki ašarų juokingos, nervus kutenančios kelionės lėktuvais, motorinėmis valtimis, sraigtasparniais ir žirgais iš madingo viešbučio į ekologišką nardymo centrą bei povandenines olas – visa tai siūlo šis sąmojingas, šiuolaikiškas, prabangus trileris, kurio absoliučiai neįmanoma neperskaičius atidėti į šalį.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12075)
knygavisiems
(1196)
12075 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (103)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46277)