Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Ruduo Berlyne

Lina Ever
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Įsimylėti Berlyne? Kodėl gi ne?
Po penkerių metų santuokos, vos gyva ištrūkusi iš smurtaujančio vyro Dano gniaužtų, dizainerė Klaudija slapčia sėda į autobusą ir sprunka į Berlyną. Jame Klaudijos niekas nelaukia, viską tenka pradėti iš naujo. Ji, kaip visi emigrantai, sunkiai dirba, neturi savo kampo, protą jaukia praeities baimė ir egzistenciniai klausimai, bet viską ištverti padeda paslaptingasis Štefanas. Jis pasakoja jai Berlyno istoriją, supažindina su kultūriniu jo gyvenimu. Ji įsimyli abu – ir šį miestą, ir šį vyrą. Galvoje gimsta naujų kūrybinių sumanymų, ji laisvėja, vis labiau pasitiki savimi ir jau net ima džiaugtis gyvenimu. Bet ar pavyks išvengti praeities šešėlių?
Jie abu tokie skirtingi ir susitikti galėjo tik Berlyne – mieste, kuriame susiduria Rytai ir Vakarai, kuriame taikiai bendrauja įvairių tautybių, rasių, profesijų atstovai, kuriame visi jaučiasi jauni, kad vis dar mokytųsi, ir pakankamai patyrę, kad nebijodami skleistų savo išmintį.
Lietuvoje žinomos žurnalistės, viešųjų ryšių konsultantės, romano „Objektyve meilė“ autorės Linos Ever antrojo romano veiksmas vyksta Berlyne. Jame autorė gyvena su šeima jau ne vienerius metus. Romane justi emigrantiška autorės patirtis, netrūksta jos mylimo miesto gyvenimo detalių. Daugelio straipsnių autorė rengia individualias ekskursijas po Berlyną ir rašo tinklaraščius vilniusberlynas.blogspot.lt ir berlynodienorastis.blogspot.lt.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (49)
creed
(111)
49 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (22)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36738)