Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Deginant tiltus

Jennifer Echols
7.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090111635
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Mums patinka peržengti ribas... bet kur ta galutinė?
Kaip toli gali nueiti?
Septyniolikmetė Megė tetrokšta vieno dalyko – išvykti. Kuo toliau nuo vidurinės mokyklos. Kuo toliau nuo nykaus miesteliūkščio ir kontroliuojančių tėvų.
Jai belieka ištverti kelis mėnesius ir tada iškeliaus mokytis į Birmingamą. Tad, kol dar čia, mėgina prasiblaškyti. Tam tinka pavojingas geležinkelio tiltas. Sklinda kalbos, kad prieš porą metų ant jo žuvo mergina ir vaikinas...
Tą vakarą Megė su draugais atsiduria ant geležinkelio tilto – uždraustoje zonoje. Nueita per toli...
Po įvykio ant tilto Megei gresia nemenki nemalonumai. Uolus ir pareigingas policininkas Džonas bando atverti maištaujančiai Megei akis. Pamažu juodu pradeda artėti vienas prie kito, tačiau vidinės baimės trukdo peržengti ribą...

Romanu „Deginant tiltus“ autorė dar kartą įrodė, kad puikiai moka rašyti ir ne veltui giriama kritikų bei skaitytojų. Įtaigus ir emocionalus pasakojimas įtraukia į jaudinančių įvykių tėkmę. „Deginant tiltus“ tapo romantinio žanro RITA finalininku, apdovanotas „Nacionalinio skaitytojo pasirinkimo“ (National Readers’ Choice) ir „Perkamiausios knygos“ (Book Buyer’s Best) prizais, Amerikos leidėjų asociacijos nominuotas „Geriausia jaunimo knyga“ (Best Book for Young Adults).
Jaunatviškai įžūli, kartais provokuojanti ir kartu be galo įtaigi istorija apie du visiškai skirtingus jaunus žmones. Ji – maištinga, nepaisanti ribų, jis priešingai – nusprendęs pasilikti miestelyje sąžiningai dirba visuomenės sergėtoju. Abu gyvena skirtinguose pasauliuose, tačiau vienu metu atsiranda beprotiška trauka. Jų bendravimas tarsi amerikietiški kalneliai – po kiekvieno pakilimo laukia staigus kritimas į bedugnę. Džonas ir Megė bando suprasti vienas kitą ir tuo pat metu pažinti save bei kruopščiai slepiamus išgyvenimus.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48130)