Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Laiko gijos

Marija Duenas
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090116067
Leidimo metai:
Aprašymas

Pasinerk į jaudinančios meilės, beprotiškų avantiūrų, įtempto laikmečio ir painių intrigų sūkurį įstabaus grožio kraštuose.

María Dueñas pelnė neregėtą pasisekimą romanu „Laiko gijos“, kuris lyginamas su tokiais kūriniais kaip „Vėjo nublokšti“ ar „Kasablanka“. Romanas patraukia netikėtu siužetu įdomių istorinių aplinkybių fone bei viską nušluojančia meile. Ne veltui autorė vadinama ispanų literatūros cunamiu, jos knyga buvo išversta į beveik 30 pasaulio kalbų, pateko į perkamiausių knygų sąrašą, Ispanijoje ši knyga išleista 46 kartus, pagal ją sukurtas TV serialas.

Pagrindinė romano veikėja Sira Kiroga, jauna siuvėja iš Madrido, beprotiškai įsimyli menkai pažįstamą vyriškį, išvyksta iš Ispanijos palikdama dorą sužadėtinį ir motiną. Maroke jie pradeda naują gyvenimą – kupiną netikėtų pažinčių, prabangaus gyvenimo ir tamsių jo užkaborių. Apsvaigusi iš meilės Sira netrukus lieka apgauta ir pažeminta, be pinigų ir netekusi bet kokių iliuzijų. Tačiau gyvenimas Sirai pamėtėja rizikingą galimybę. Ji atidaro madų ateljė, itin vertinamą aukštų pareigūnų, jų žmonų ir meilužių. Su viena jų, užsienio reikalų ministro Franko diktatūros metu meiluže Rozalinda Foks, Sira užmezga itin artimą draugystę. Svaiginančios pažintys su politikos aukštuomene Sirą įtraukia į pražūtingą avantiūrą — madų ateljė tampa tik priedanga kitokiai veiklai...

„Vienas iš stipriausių pastaraisiais metais išleistų romanų. Malonus netikėtumas. Atidžiai sekite Maríos Dueñas kūrybą.“

Lorenzo Díaz

Ši knyga buvo parašyta su didele meile ir kruopščiai atrinktomis detalėmis, personažais, įvykiais, vietomis. Romanas nubloškia į Madridą, Tanžerą, Tetuaną, Lisaboną, kartu su svaiginančiomis spalvomis, prabanga ir skurdu, gatvių šurmuliu ir slaptomis to laikmečio realijomis. Tai avantiūros, nusivylimo ir meilės kupina istorija. Knygos veikėja Sira Kiroga, kuklios siuvėjos dukra, patenka į žlugusių arba išsipildžiusių svajonių pasaulį, kuriame, kaip ir viską, galiausiai pasiglemžia laikas... Įtraukianti, užvaldanti, aistringa knyga.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7727)
medeina
(1856)
7727 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (14)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35702)