Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Diena, kai liūtai ims ėsti salotas

Raphaëlle Giordano
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090132029
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

„Diena, kai liūtai ims ėsti salotas" – tai romanas, tęsiantis geriausias tokių knygų, kaip „Dievas visada keliauja incognito" (aut. Laurent Gounelle), tradicijas, skirtas visiems, ieškantiems įkvepiančios, kasdienes problemas padedančios spręsti literatūros.

Žmogus žmogui – liūtas. O liūtai subtilumu nepasižymi. Tvirtai įsitikinę, kad turi tokią teisę, jie primeta kitiems savo požiūrį, nė nenutuokdami, kad elgiasi egocentriškai ir pirmenybę teikia jėgos santykiams. Tokių liūtų sutinkame kasdien: įniršęs vairuotojas, maloniu balsu mus menkinantis sutuoktinis, nuo valdžios apsvaigęs viršininkas, reikli motina, geriau už mus pačius žinanti, ko mums reikia...

Tokį elgesį Romana vadina pautizmu. Aistringai darbui atsidavusi trisdešimtmetė moteris moko storžievius plėšrūnus žmogiškumo. Ji įkūrė įmonę, siūlančią išskirtinę programą – visapusišką elgsenos ir mąstymo atnaujinimą.

Naujos grupės dalyvių sąraše esama įdomių pautizmo atstovų. Ypač vienas – Maksimiljenas Vogas, garsus verslininkas, stambios kosmetikos įmonės generalinis direktorius. Nors ir velniškai patrauklus, jis – tikrų tikriausias pautizmo įsikūnijimas!

Ar Romana sugebės išmokyti Maksimiljeną kitaip reikšti savo vidinę galią ir teisingiau, pagarbiau elgtis su kitais? Ar ji mums parodys, kaip reaguoti į pautizmą ir tramdyti karštakošius? Ar jai pavyks atsispirti Maksimiljeno žavesiui? Aišku viena – jos laukia daug gražaus darbelio!

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35740)