Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
5151515
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Jaunas amerikiečių rašytojas už šį romaną 1999 m. pelnęs prestižinę Pulicerio premiją, meistriškai atskleidžia slapčiausias garsios anglų rašytojos Virdžinijos Vulf ir dviejų šiuolaikinių amerikiečių moterų svajones ir sielos kančias. Ir ne tik moterų. "Tos valandos" - lyg kaleidoskopas, kurio keturios švytinčios dalys - dviejų išgalvotų personažų, realios rašytojos ir jos romano gyvenimai - jungiasi, skiriasi, vėl jungiasi, sudarydami nepamirštamus derinius. Kodėl tokiai talentingai, taip giliai jaučiančiai ir sielvartą, ir džiaugsmą ir svajojančiai būti kur nors kitur, man reikia dirbti paprastus iš esmės kvailus darbus? Iš kur tas graužiantis nepasitenkinimas savimi, vyru, šeima? Iš kur tas noras pabėgti, nors valandėlei, nuo visko?
JAV rašytojas Michaelas Cunninghamas, už šį romaną pelnęs prestižinę Pulicerio premiją, tapo garsus visame pasaulyje, jo knyga sulaukė didelio populiarumo ne vienoje valstybėje.
Šį romaną galima skaityti kaip trijų moterų gyvenimų, nesuprantamo ilgesio ir vienatvės istoriją. Begalybė perskaitymo būdų pagal skonį ir patirtį. Ir vis dėlto tai romanas apie moters sielą.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (460)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46252)