Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Nematomasis iš Salemo

Christoffer Carlsson
3.99 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vieną besibaigiančios vasaros naktį policininką Leo Junkerį pažadina po jo daugiabučio namo langais mirguliuojantys policijos automobilių švyturėliai. Paaiškėja, kad pirmame aukšte įrengtuose nakvynės namuose buvo nužudyta jauna moteris. Apžiūrėjęs auką Leo pastebi, kad ji delne gniaužia pakabutį. Šį papuošalą L. Junkeris jau yra matęs. Tiesa, anksčiau jis priklausė kitai merginai.

Po kolegos mirtimi pasibaigusios nesėkmingos policijos operacijos nuo darbo nušalintas, į nerimą malšinančius vaistus įjunkęs ir asmeninio gyvenimo šukes renkantis L. Junkeris supranta, kad ši mirtis yra susijusi su juo pačiu. Sekdamas žudiko pėdomis jis yra priverstas akis į akį stoti su savo praeities šešėliais bei demonais.

Šioje tamsioje, bet intriguojančioje švedų rašytojo Christofferio Carlssono istorijoje susipina dviejų jaunystės draugų likimai. Vienas tragiškas įvykis nukreipė juos skirtingomis kryptimis. Bet galiausiai jiems lemta susitikti ir visiems laikams išspręsti jų gyvenimus nuodijančius nesutarimus.

Christofferio Carlssono kūriniai yra pasmerkti būti noir detektyvų klasika. Jie dvelkia melancholija, bet juose netrūksta veiksmo ir įtampos. Personažų charakteriai sudėtingi ir daugiabriauniai, žadinantys smalsumą bei norą išgyventi istoriją iki paskutinio lapo.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (637)
gd
(123)
637 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (8)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46281)