Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Uždaras ratas

T.C. Boyle
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789955244455
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vienas garsiausių šiuolaikinių Amerikos rašytojų – T. Koragesanas Boilis (T. Coraghessan Boyle, g. 1948 m.) – dešimtajame romane „Uždaras ratas“, pasinaudojęs kontraversiškais Alfredo Kinsio žmogaus tyrimais ir intriguojančiais paties mokslininko bei jo buvusių bendradarbių asmeninio gyvenimo faktais, sukūrė nepaprastai žavų pasakojimą apie žmonių ir gyvūnų prigimties panašumus.
Romano „Uždaras ratas“ istoriją pasakoja Džonas Milkas. Šis jaunas ir nepatyręs vaikinukas 1940-aisiais tapo įtakingo Indianos universiteto zoologijos profesoriaus, atradusio tikrąjį savo gyvenimo pašaukimą, asistentu. Būdamas vienu profesoriaus Kinsio mokslininkų sukurtos komandos uždaro rato nariu, Milkas su savo gražiąja jauna žmona kartais kviečiamas dalyvauti seksualiniuose eksperimentuose, ilgainiui peržengusiuose visas įmanomas ribas ir iškėlusiuose grėsmę jo santuokai.
Nors rašydamas romaną T. Koragesanas Boilis pasinaudojo visa turėta ir erotiškai konotuota medžiaga, vis dėlto romane „Uždaras ratas“ svarbiausias dėmesys skiriamas ne tik seksui, bet ir santuokai, ištikimybei. Todėl daugelį skaitytojų ši knyga paskatins permąstyti ir savo santykius su artimais žmonėmis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (198)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46277)