Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Du broliai

Ben Elton
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

1920 m. vasario 24 d. Berlyne gimė du berniukai, kuriems buvo lemta tapti broliais. Tą pačią dieną Miunchene buvo įkurta nacionalsocialistų partija.

Paulius ir Otas – neperskiriami, panašūs į savo žydus tėvus, bet nė trupučio – vienas į kitą. Jų tėvas groja džiazo klubuose, motina – gydytoja. Broliai kartu auga, draugauja su mergaite vokiete ir abu įsimyli kitą – žydaitę, lankančią jų tėvo muzikos pamokas. Vokietijai pamažu atsigaunant po Pirmojo pasaulinio karo, į valdžią ateina nacistai ir gyvenimas ima keistis – staiga svarbiausia tampa kraujo grynumas ir kilmė. Amžiną draugystę ir ištikimybę prisiekusio Šeštadienio klubo, kurį sudaro broliai ir abi mergaitės, laukia sunkūs išbandymai.

„Du broliai“ – jaudinanti, nuoširdi ir įtampos nestokojanti šeimos istorija, kaip ir gyvenime kupina juoko ir ašarų, švelnumo ir pykčio, ištikimybės ir išdavysčių. Kad liktų gyvi patys ir jų mylimi žmonės, tenka daug ką paaukoti, įveikti kasdienę neapykantą, atsikratyti slogių prisiminimų ir numaldyti skausmą. Kartais iš šių pastangų išauga vienatvė, baimė ir žiaurumas, o kartais – gerumas, išmintis ir laimė.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (94)
draugiski
(35)
94 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (14)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36763)