Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Meilė trunka trejus metus

Frederic Beigbeder
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789986162469
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Serija Geriausios XX a. pabaigos knygos.
Frédéricas Beigbederis (g. 1965) – prancūzų literatūrinių televizijos laidų vedėjas, rašytojas, literatūros kritikas, visuomenės gyvenimo apžvalgininkas žurnaluose Globe, Glamour, Paryžiuje pagarsėjęs kaip vakarėlių rengėjas „tada, kai vakarėlių Paryžiuje nebebuvo“. Baigęs aukštuosius politikos mokslus. Mūsų laikų dendis. 1990 m. išleido pirmą romaną „Neramaus jaunuolio memuarai“, vėliau – „Atostogos komoje“, „Meilė trunka trejus metus“, rinkinį „Novelės su ecstasy“. 10 metų dirbo reklamos agentūroje Young and Rubicam (pasaulinė reklamos agentūrų lyderė), kuri Beigbederį atleido, išspausdinus romaną „99 frankai“ („tiesa apie reklamos pasaulio džiungles“): tai buvo proga jam dar kartą pakeisti darbą.
Iš F. Beigbederio interviu žurnalui Technikart: „Gyvenimas reikalingas, kad pasisektų parašyt knygą arba vieną sakinį knygoje. Visada yra du būdai maištauti. Pirmas – neišeinant iš namų kritikuoti visą pasaulį. Antras – nebijoti pačiam įmerkti rankų į purvą ir pabandyti jį keisti. Svarbiausia – ne būti maištingai nusiteikus, o kišti nosį į reikalus, kurie yra ne tavo“.
„Uodas gyvena dieną, rožė – tris. Katinas gyvena trylika metų, meilė trunka trejus... Iš pradžių metai aistros, tada metai švelnumo ir galų gale metai nuobodulio“.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8772)
zilvinass
(2115)
8772 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (114)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47628)