Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pietūs Paryžiuje

Elizabeth Bard
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090110249
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Jauna amerikietė Elizabeta savaitgaliui atvyksta į Paryžių pas savo naują pažįstamą – žavų prancūzą Gvendalį, jaukioje kavinukėje prisėda su juo papietauti ir... visiems laikams pasilieka šiame mieste. Kas tai – meilė iš pirmo žvilgsnio?

Iš tikrųjų tą lemtingą popietę į Elizabetą kaip žaibas trenkia iš karto net dvi aistros – žaviajam Gvendaliui ir... prancūzų virtuvei. Ilgai nesvarsčiusi mergina ryžtasi pradėti naują gyvenimą romantiškiausiame pasaulio mieste.

Siaurais laiptais užvilkusi lagaminus į savo naujuosius namus – kuklų, bet paryžietiškai bohemišką Gvendalio butuką, Elizabeta netrunka įsisukti į triukšmingų gatvės turgelių, žavių kavinukių ir spalvingo meilės miesto šurmulį. Ji išmoksta darinėti žuvį ir nuraminti namų ilgesio skausmą (ruošdama šokoladinę suflė). Ir greitai suvokia, kad prancūzus ir savo mylimąjį iki galo perpras tik prisijaukinusi Prancūzijos virtuvės paslaptis...

Paskanintas gundančiais receptais, romanas „Pietūs Paryžiuje“ pasakoja apie ugningą meilę ir su geru sąmoju atskleidžia, ką reiškia turėti namus ir būti laimingam.

Ši knyga tobulai tiks visiems, kas svajoja ir tiki, jog pietūs Paryžiuje galėtų pakeisti jų gyvenimą.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (198)
skaitute
(75)
198 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8993)