Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090134443
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

„Angelystė: kai apie gyvenimo tikslą prabyla širdis“ – knyga, kuri pateiks neįprastą požiūrį į pasaulį, padės atsiverti gėriui, laimei ir pilnatvei.


Savęs pažinimo kelionėje kiekvienas esame skirtingoje vietoje – vieni žygiuoja priekyje, kiti dar tik žengia pirmuosius savęs pažinimo žingsniu ir bando užčiuopti viduje glūdinčius slėpinius. Nesvarbu, ar keliaujantieji tiki angelais, ar dvasinius reiškinius vertina skeptiškai – ši knyga skirta visiems: ir ieškantiems pagalbos siekiant susidoroti su daugybe kasdienių gyvenimo išbandymų, ir keliantiems sau aukštesnius tikslus ir siekiantiems tobulumo. Ši knyga skiriama visiems dvasingumo ieškantiems žmonėms.


Knyga „Angelystė: kai apie gyvenimo tikslą prabyla širdis“ nagrinėja įvairias aktualiausias šios dienos temas. Joje klausiama ir atsakoma į daugybę klausimų: kaip rasti gyvenimo pašaukimą, kaip mylėti daug skausmo mums suteikusį žmogų, kaip išmokyti vaikus mylėti save ir pasaulį, kaip atsikratyti noro viską ir visur kontroliuoti, kaip išsivaduoti nuo gniuždančių santykių ir žalingų įsitikinimų, kaip mylėti širdimi. Knygos autorė moko į pasaulį žvelgti taip, kad pats žvilgsnis pritrauktų gausą ir gerovę. Ji tiki suradusi gyvenimo džiaugsmo formulę ir nori ja pasidalinti su visais.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (26)
ausradelone
(18)
26 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30261)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35742)