Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Angelai ir Demonai

Dan Brown
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Slapta senovinė brolija. Naujas milžiniškos galios masinio naikinimo ginklas. Neįtikėtinas taikinys.
Senovinė iliuminatų organizacija, vėl iškilusi iš istorijos užmaršties, vykdo priesaką atkeršyti Katalikų bažnyčiai. Naujas ir labai galingas ginklas, kurį sukūrė CERN mokslininkai, gali įstumti žmones į dvasinę tuštumą ir pasmerkti jų sielas amžinai kančiai, nes protui progresuojant sparčiau už dvasią, gėriui ir žmogiškumui lieka vis mažiau vietos.
Pasaulyje pripažintas Harvardo universiteto simbologas Robertas Lengdonas skubiai iškviečiamas į Šveicarijos fizikos tyrimų institutą, kad išanalizuotų paslaptingą simbolį, išdegintą ant nužudyto mokslininko krūtinės. Tai, ką jis išsiaiškina, yra sunkiai įsivaizduojama: pasirodo, vyksta slaptos šimtmečių senumo organizacijos – iliuminatų – keršto Katalikų bažnyčiai kulminacija.

Siekdamas išgelbėti Vatikaną nuo galingos uždelsto veikimo bombos, Lengdonas veikia drauge su dailia moterimi ir genialia mokslininke Viktorija Vetra. Kas akimirką besikeičianti situacija juos blaško po paslaptingas katakombų kriptas, ne mažiau paslaptingas bažnyčias su slaptais senoviniais ženklais, o per vieną kulminacinį epizodą nuveda į šimtmečius nebenaudojamą iliuminatų slėptuvę – bene geriausiai įslaptintą vietą žemėje.
Ši knyga – intriguojantis, lakios vaizduotės, įtampos kupinas kūrinys, primenantis, kad blogis nežuvo ir žmogus turi būti budrus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (29)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (96)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35745)