Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Dzin šei paslaptys

Alma Alexander
2.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Aštuonių moterų gyvenimai, susipynę į vieną raizgų kamuolį, tvirtai susieti keistos seserystės – dzin-šei. Gyvenimai, valdomi skirtingų likimų. Tragiškai žuvusi sosto įpėdinė, poetė, imperatorė, apgaule užėmusi sostą, karė, gydytoja, šokėja, sukilėlių vadė, žiniuonė viena kitai duoda priesaiką, galiojančią visą gyvenimą, priesaiką-įžadą. Prašymo dzin-šei vardu negalima atmesti; draugystė, paremta priesaika, lieka visą gyvenimą, nesvarbu, kaip jis klostytųsi.


Alma Alexander savo veikėjus apgyvendina neegzistuojančiame pasaulyje, kuris daug kuo panašus į senovės Kiniją: iš ten saviti papročiai, drakonais siuvinėti šilkiniai drabužiai, poezija, rašoma kiniškais rašmenimis, kalnai ir imperatoriaus dvaras su neišvengiamomis rūmų damų ir dvariškių intrigomis. „Dzin-šei paslapčių“ pasaulis – moteriškas, tiek pat švelnus kiek ir negailestingas; moterys čia yra labai svarbios – jos valdo, gydo, kuria poeziją, gimdo vaikus, susirašinėja slapta kalba, kurią motinos iš kartos į kartą perduoda savo dukroms. Vyrai dalyvauja veiksme kaip antraeiliai personažai – sutuoktiniai, burtininkai, amatininkai, kariai, elgetos, suteikdami matriarchalinei visuomenei ryškumo ir stabilumo.


Tai savitas, išmintingas, spalvingas, puošnus, fantastika dvelkiantis romanas apie keista priesaika susisaisčiusių moterų likimus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7763)
medeina
(1902)
7763 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47697)