Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sėlinanti mirtis

Simonas R. Grynas
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Geležinė Kalė, jos imperatoriškoji didenybė Lajonstoun XIV, despotiškai valdo žmonių Imperiją. Nuo valstiečių iki kilmingiausių didikų - visi galėjo greitai tapti paskelbtaisiais už įstatymo ribų ir nuteisti mirti. Ovenas Detstalkeris, be didelio noro tapęs savo klano galva, stengėsi išvengti Imperijos pavojų, tačiau netikėtai buvo paskelbtas už įstatymo ribų. Jis nuskrido į Miglų pasaulį, kur pradėjo telkti neįtikėtinas pajėgas prieš sostą - palaužtą didvyrį, Hadeno žmogų, vagilę ir samdomą žudikę. Jos padedamas , Detstalkeris žengė pirmą žingsnį į pavojingą kelionę, atlikdamas likimo jam skirtą misiją.

"Aš regiu tave, Detstalkeri. Likimas laiko tave savo gniaužtuose, kovok, kaip gali. Tu sutrypsi Imperiją, pamatysi galą visko, kuo tikėjai, ir padarysi tai dėl meilės , kurios nepažinsi. O kai viskas baigsis, tu mirsi vienas, toli nuo draugų."

"Kol kas nežadu greitai mirti, - pasakė Ovenas, - kol kas gyvenu skolintu laiku. Aš esu Detstalkeris (sėlinanti mirtis), ir šito nepamirškite" .

Lajonstoun nulipo nuo sosto ir atsitūpė šalia Stivi Blu su sidabriniu durklu rankoje.
_ Ar daugiau nieko neturi ką man pasakyti, elfe? Apie tai, kokia aš silpna arba kokia tu buvai protinga? Jokio paskutinio pareiškimo?

Stivi vėl sudrebėjo. Kraujas plūdo jai iš burnos, o kai pradėjo kalbėti, ją girdėjo tik imperatorė.

_ Aš dar grįšiu. Tokių kaip aš daug. Vienas mūsų suves su tavimi sąskaitas. Sudek pragare, Geležine Kale.

Lajonstoun dūrė durklu tiesiai Stivi į širdį ir pasigardžiuodama įkvėpė paskutinį mirštančios elfės atodūsį.

Kambarinės šokinėjo tarp elfų kaip vilkai avidėje, plėšydamos negyvus kruvinus kūnus letenomis ir kimšdamos mėsą sau į burnas. Jos buvo alkanos.

Salėje įsiviešpatavo tyla, buvo girdėti tik ryjančių kambarinių čepsėjimas. Lajonstoun pašaukė, ir jos atėjo, susispiesdamos aplink sostą, kruvinomis rankomis ir burnomis kaip šunys, pašaukti nuo medžioklės laimikio.

Romanas " Sėlinanti mirtis" yra pirmoji iš dviejų " Sėlinančios mirties" knygų ir įeina į garsaus britų mokslinės fantastikos ir fentezi rašytojo Simono R. Gryno herojinės kosmooperos ciklą apie Oveną Detstalkerį . Ciklą išleistą lietuvių kalba sudaro " Sėlinanti mirtis" (1 t, 2 t ), "Sukilimas" (3 t, 4 t ) , "Karas" (5 t, 6 t) , "Garbės kaina" (7 t, 8 t , 9 t ), "Lemtis" (10 t, 11 t) .

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (293)
ramona1
(74)
293 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (34)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9069)