Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Haris Poteris ir Išminties akmuo

Autorių Kolektyvas
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Pirmoji knyga apie Harį Poterį ir jo draugus. Viso pasaulio vaikų (ir ne tik vaikų!) mėgstamiausia knyga! J. K. Rowling buvo kukli vieniša motina, gyvenanti su dukrele iš bedarbio pašalpos, kai kavinukėje ant visokių popieriaus lapelių pradėjo kurti istoriją apie Harį Poterį. Šiandien smalsusis nenuorama Haris — viso pasaulio vaikų numylėtinis, o autorė — milijonierė. „Haris Poteris ir Išminties Akmuo" (1997) sulaukė keleto knygų tęsinio.
Haris Poteris — vienuolikmetis su akinukais, vargstantis klaikioje dėdės ir tetos Durslių šeimynėlėje. Didžiausias jo kankintojas — dručkis pusbrolis Dudlis. Haris miega sandėliuke po laiptais ir nė sykio nėra šventęs gimtadienio.
Viskas pasikeičia pašto pelėdai atnešus nepaprastą kvietimą — mokytis Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykloje. Prasideda nepamirštami jo nuotykiai: jis išmoksta keisčiausių burtų, tampa kvidičo (lyg ir krepšinio ant šluotų) čempionu, padeda išperinti slibiniūkštį ir, slepiamas neregimojo apsiausto, leidžiasi į pavojingą žygį. Su keletu ištikimų draugų Haris Poteris eina pasitikti stebuklingos savo lemties...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (460)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30283)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46249)