Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Karmos diagnostika (1-3 knygos)

Sergėjus Lazarevas
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094795190
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Liga - tai raudonas signalas, kad žmogus “ne ten eina“. Žmogus, sirgdamas ir kankindamasis, turi suvokti savo klaidas, tobulėti dvasiškai, ieškoti naujų tobulėjimo kelių. Tai mane pastūmėjo išstudijuoti žmogaus dvasingumo parametrus.
1. Knyga: Biolauko Savireguliacijos Sistema
2. Knyga: Gryna Karma
3. Knyga: Meilė žmonėms ir pasauliui
Knygose pasakojama, kaip suvokti žmogų, sąmonę, pasąmonę, jos informacinius-energetinius klodus: kaip užkirsti kelią ligoms, ieškant jų atsiradimo priežasčių, kaip svarbu žmogui dvasiškai ir intelekualiai tobulėti.
Prieš jus ne tik nauja knyga, nagrinėjanti temą, kuri šiandien domina daugeli; čia aiškinama originali koncepcija, kaip pažinti dvasinio pasaulio, kuriam paklūsta materialusis pasaulis, dėsnius, o taip pat analizuojamos galimybės Įeiti Į bioenergetikos pasaulį.
Svarbiausias knygos tikslas - praplėsti mus supančio pasaulio suvokimą, atskleisti ir išnagrinėti ji valdančius mechanizmus, ir pateikti taisykles, kaip Įžengiama i bioenergetiką, nes žmogaus tobulėjimas turi prasidėti nuo pasaulio suvokimo, jo dėsnių supratimo ir savęs kaip vieningos Visatos sistemos dalelės įsisąmoninimo.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8769)
zilvinass
(2123)
8769 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (39)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8990)