Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Nuo gaujų iki šventųjų II dalis

Autorių Kolektyvas
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga „Nuo gaujų iki šventųjų“ – tai tikrais įvykiais paremta istorija. Knygos veikėjas Marsus, praeitoje inkarnacijoje buvęs dvasiniu mokytoju Indijoje, neprarasdamas sąmoningumo reinkarnuojasi posovietinėje Rytų Europos šalyje – Lietuvoje, kur klesti nusikalstamumas ir korupcija. Sulaukęs trejų metų pamiršo, kas esąs ir galiausiai tapo kriminaliniu nusikaltėliu.
Pirma dalis šios knygos buvo išleista anglų kalba ir vis dar nebuvo pristatyta plačiajai auditorijai Lietuvoje. Kad skaityti šią dalį visiškai nebūtina būti susipažinus su ankstesnėmis autoriaus knygomis.Ši knyga smulkiai pasakoja mistišką savivokos Kelią, kai grįžus iš izoliacijos Vokietijoje prasideda vadavimasis iš buvusio nesąmoningai susikurto gyvenimo ir naujojo kūrimas. Knyga – apie tai, kaip sukurti savo gyvenimo Idėją, kaip išdrįsti gyventi Širdimi – savimi, kaip pradėti gyvenimą nuo nulio, kaip siekti ir pasiekti svajones, kurios nesuvokiamos eiliniams ir miegantiems sociumo intelektams.
Sandžajananda (Martynas Driukas) šalyje yra žinomas kaip dvasininkas, protą transformuojančių ir sąmonę plečiančių knygų autorius, parapsichologas, astrominerologas, ReiKi ir Rebefingo mokytojas.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30261)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8562)