Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vasarnamis su baseinu

Herman Koch
4.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094790300
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šeimos gydytojas Markas Šloseris padarė klaidą, dėl kurios mirė vienas jo pacientų, garsus aktorius Ralfas Mejeris. Dirbant tokį darbą reputacija yra viskas, todėl Šloseris savo klaidą bando nuslėpti. Bet nuo Medicinos drausmės komisijos nenuslėpsi nieko...
Bėda dar ir ta, kad paciento mirtis nebūtinai įvyko dėl neatidžios klaidos, o Šloseris nebūtinai lieja ašaras, kad Mejeris negyvas. Gydytojas turėjo nesuvestų sąskaitų su savo pacientu, kuris rodė kiek per didelį dėmesį jo žmonai Karolinei. O po įvykių vasarnamyje, kuriame paviešėti sutuoktiniai Mejeriai buvo pasikvietę Šloserį su žmona ir dukromis, atsirado visai svarių priežasčių keršyti.
Kandus, ciniškas ir kupinas toksiško humoro.
Washington Post
Naujasis Kochas – dar geresnis nei romane Vakarienė.
KNACK
Trikdančiai geras... Psichologiškai turtingas... Greito tempo... Absoliučiai įtikimas.
USA Today
Kalbą Kochas vartoja tarsi stetoskopą – mes girdime kiekvieną jo veikėjų širdies dūžį, jaučiame jų pavydą, meilę, baimę, neapykantą... Skalpelio aštrumo proza, anatomiškai tiksliai romane atkuriami mūsų tamsiausi instinktai.
The Guardian
Priverčia skaitytoją žiopčioti gaudant orą.
Il Giornale
Hermanas Kochas (g. 1953) – žymus Nyderlandų humoristinių televizijos laidų („Jiskefet“) kūrėjas, aktorius ir rašytojas. Tarptautinį pripažinimą pelnė romanu Vakarienė (lietuviškai pasirodė 2015 m.). Vasarnamis su baseinu taip pat sulaukė didelio pasisekimo ir yra išverstas į trisdešimtį kalbų.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (12)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5540)